AYDIN / KOÇARLI - Yeniköy İlkokulu

Yeniköy İlkokulu

Yeniköy Beldesi Koçarlı
Vizyon
Bilgisayar ve teknolojik araçların kullanıldığı, eğitimde lider bireyler yetiştiren örnek bir okul olmaktır.
Misyon
Türk milletinin milli, ahlaki, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, Atatürkçü, demokrat, hoşgörülü, çağın teknolojik bilgileriyle donatılmış, çağdaş gelişime ve değişime açık, araştıran, eleştiren ve kendine güvenen, kendini zararlı alışkanlık ve davranışlardan koruyan, amaç ve hedefleri olan, nitelikli insan yetiştirmektir.
Başarılar
E TWİNNİNG OKULUYUZ, RESİM YARIŞMALARINDA ÇEŞİTLİ İL VE İLÇE DERECELERİMİZ, ZEKA OYUNLARINDA DERECELERİMİZ MEVCUTTUR.AYDIN GENÇ YETENEKLERİNİ ARIYOR PROJESİNDE 1 ÖĞRENCİMİZ FİNALE KALMIŞTIR. ERASMUS PROJESİ İLE AKREDİTASYON EĞİTİMİ İÇİN İKİ ÖĞRETMENİMİZ YURT DIŞINA GİTMİŞTİR.
Ulaşım
Anayol üzerinde olup ulaşım sorunu yoktur. 15 dk bir Bıyıklı Bağarası dolmuşları okulumuzun önünden geçmektedir.
Yerleşim Yeri
Yeniköy Kasabasının nüfusu 1400 civarında olup belediye ile yönetilmektedir.Halkın geneli Çiftçilikle uğraşmaktadır. Nüfusun yarısı Arnavut diğer yarısı ise Yörük kökenlidir.Koçarlının küçük şirin ve görülmeye değer bir kasabasıdır.
İl Merkezine Uzaklık 30 km, İlçe Merkezine uzaklık 10 km dir.
Sportif Etkinlikler
OKULUMUZDA ORTAOKUL BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİMİZİN DESTEĞİ İLE SPORTİF ÇALIŞMALAR YAPILMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler
OKULUMUZDA YGA AKADEMİ ÖĞRETMENLERİ TARAFINDAN VERİLEN EĞİTİMLER ARACILIĞI İLE TWİN SETLERİ KULLANILMAKTA, DENEYLER VE STEM UYGULAMALARI YAPILMAKTADIR.
E TWİNNİNG ÇALIŞMALARI YAPILMAKTARDIR.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
2021-2022 Eğitim öğretim yılında Erasmus Akredite programına dahil edildik. İki öğretmenimiz sergi yapmışlardır.